تفاوت رشته نرم افزار با فناوري اطلاعات مربوط به برخي از اصول زير بنايي و همچنين تفاوت در جزئيات آن ها است. بارز ترين تفاوتي که ميان اين دو رشته وجود دارد، کاربردي بودن و عملکردي بودن اين دو رشته است.


رشته نرم افزار با پياده سازي زيربناهاي اوليه و اصلي در زمينه امور کامپيوتري، فضا را براي مانور گسترده رشته فناوري اطلاعات مهيا مي کند.


بنابر اين مي توان گفت فناوري اطلاعات يکي از زير شاخه هاي اصلي رشته نرم افزار است. هر دوي اين رشته جز ليست رشته هاي کنکور رياضي مي باشند.


معرفي رشته نرم افزار


رشته نرم افزار يکي از گرايش هاي پر طرفدار رشته کامپيوتر است. در اين رشته آموزش هايي مبتني بر طراحي و پياده سازي اصولي و حرفه اي تمامي نرم افزار هاي کامپيوتري و مستند سازي اين برنامه ها آموزش داده مي شود.


برخي ديگر از واحد هاي درسي مانند طراحي سايت و تسلط بر زبان هاي برنامه نويسي نيز مطابق با سياست گذاري هاي مراکز آموزشي به دانشجويان اين رشته ارائه مي شود.


روند تکامل سيستم هاي کامپيوتري به صورتي است که نياز به رشته نرم افزار براي مستند سازي و برنامه ريزي داده اي بيش از پيش احساس مي شود.


معرفي رشته فناوري اطلاعات


رشته فناوري اطلاعات يا IT که مخفف Information Technology است، از رشته هايي است که بيش از نيم قرن از ايجاد آن زمان مي گذرد.


در اين رشته تخصص هايي از جمله درک دقيق و مطالعه صحيح سيستم هاي اطلاعاتي و همچنين توانايي پياده سازي و پشتيباني کلي پيرامون آن ها به دانشجويان آموزش داده مي شود. گرايش هاي آي تي نيز در بين داوطلبان بسيار محبوب مي باشند.


بازار کار رشته نرم افزار


بازار کار رشته نرم افزار متناسب با نياز روز جامعه و رشد روز افزون استفاده از نرم افزارها و ديجيتالي شدن امور، رو به رشد و پر رونق است.


اين در حالي است که بسياري از فارغ التحصيلان اين رشته علاوه بر دروس ارائه شده در دانشگاه اقدام به گذراندن واحد هاي عملي و تخصصي بيشتري حين تحصيل و از طريق آموزشگاه ها مي کنند.


به طور کلي بالا بردن مهارت هاي شخصي براي استفاده کاربردي از اين علم مي تواند آينده درخشاني را نصيب افراد کند.


بازار کار رشته فناوري اطلاعات


بازار کار شته فناوري اطلاعات به سبب ماهيت خاص اين رشته که تمامي اطلاعات سازماني را بر مبناي نرم افزار و سخت افزار تحليل و دسته بندي مي کند، بسيار روشن و پر رونق است.


در آينده اي نه چندان دور هر مجموعه اي براي هماهنگ کردن تمامي بخش ها و رسيدن به نظم واحدي در سازمان خود، ناگزير از استخدام يک مهندس فناوري اطلاعات هستند.


تفاوت رشته نرم افزار با فناوري اطلاعات


با توجه به اطلاعاتي که پيرامون اين دو رشته گفته شد، تفاوت رشته نرم افزار با فناوري اطلاعات ارتباط مستقيمي با مفاهيم تئوري و اصول رياضي و همچنين جنبه هاي کاربردي اين مفاهيم و استفاده هاي تکنولوژيک حد واسط کامپيوتر مي شود.


برخي از فارغ التحصيلان رشته نرم افزار تنها با هدف ارتقاء سطح علميشان و گرفتن تخصص در اين زمينه اين رشته را انتخاب مي کنند.


اين در حالي است که داوطلبان رشته فناوري اطلاعات با هدف رسيدن به جايگاه هاي شغلي و کسب مهارت براي انجام امور الکترونيکي و شبکه هاي تجاري الکترونيکي اقدام به تحصيل در اين رشته مي کنند.


برنامه ريزي درسي پايه دهم تجربي

تفاوت رشته نرم افزار با فناوري اطلاعات

برنامه ريزي درسي پايه هشتم

برنامه ريزي درسي پايه ششم

برنامه ريزي درسي پايه ششم

برنامه ريزي درسي پايه يازدهم رياضي

برنامه ريزي براي کنکور فني حرفه اي

رشته ,نرم ,مي ,افزار ,فناوري ,اطلاعات ,نرم افزار ,رشته نرم ,فناوري اطلاعات ,اين رشته ,مي شود ,رشته فناوري اطلاعات

مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها


معرفی کالا فروشگاهی علیرضا هاتفی اردکانی yrliateriag minuprayaneh مطالب مفید narvanthrees fanoosnafti همیشه بیا دکوراسيون qylnikefree05