همان طور که مي دانيد در گذشته هنرستاني ها بعد از مقطع يازدهم از هنرستان فارغ التحصيل شده و وارد بازار کار يا دانشگاه مي شدند؛


اما از سال 98ديپلم هنرستاني ها نيز مانند شاخه نظري 12ساله مي شود؛ يعني بعد از مقطع يازدهم وارد دوازدهم مي شود و بعد از اتمام دوازدهم از هنرستان فارغ التحصيل مي شوند.


با دوازده ساله شدن ديپلم هنرستاني ها، آيا امکان ادامه تحصيل در دوره کارشناسي پيوسته براي دانش آموزان هنرستاني وجود دارد؟بله!


از سال 98هنرستاني ها نيز مي توانند براي ادامه تحصيل از طريق کنکور سراسري اقدام کنند.


البته همان طور که مي دانيد، در هنرستان و به ويژه شاخه فني و حرفه اي هدف تربيت تکنسين است اما اگر دانش آموزي قصد ادامه تحصيل در دوره کارشناسي ارشد پيوسته را داشته باشد، مي تواند در کنکور سراسري ثبت نام کند.


اولويت براي هنرجويان کاردانش گرفتن مدرک ديپلم و وارد شدن به بازار کار استو براي دانش آموزان فني و حرفه اي اولويت ورود به دانشکده هاي فني و حرفه اي و دريافت مدرک تکنسين( تحصيل در دوره پنج ساله هنرستان) و سپس وارد شدن به بازار کار است.


دوره پنج ساله تحصيل هنرستاني ها چيست؟


 بعضي از هنرستاني ها (به ويژه فني حرفه اي ها) مي توانند به طور پيوسته و بدون شرکت در کنکور بعد از فارغ التحصيل شدن از هنرستان وارد دانشکده هاي فني و حرفه اي شوند.


دانش آموزان شاخه فني و حرفه اي بعضي از رشته ها که سه مقطع دهم، يازدهم و دوازدهم را گذرانده اند مي توانند بعد از فارغ التحصيل شدن از هنرستان به طور پيوسته وارد دوره دو ساله تکنسين شده و بعد از اتمام دوره وارد بازار کار شوند.


تحصيل پنج ساله هنرستان براي بعضي از رشته هاي شاخه فني و حرفه اي امکان پذير است و رشته هاي پر مخاطب همچنان از طريق کنکور دانشجو مي پذيرند.برنامه ريزي کنکور فني و حرفه اي براي داوطبان اين رشته ها، بسيار لازم و ضروري است.


برنامه ريزي براي کنکور فني حرفه اي چه خصوصياتي دارد؟


گرچه زمان برگزاري و نام نويسي کنکور فني حرفه اي با کنکور سراسري متفاوت است، اما مسلما من يک سري قواعد و اصول جهت مطالعه وجود دارد، که در هر نوع و برنامه‌ريزي بايد رعايت شود.


منابع را شناسايي کنيد


 در حال حاضر حدود 5رشته پرطرفدار فني حرفه اي از طريق برگزاري آزمون اين دانشجو جذب مي کند. افرادي که قصد ورود به هر کدام از اين رشته ها را دارند بايستي حتما منابع و کتبي که سوالات از آنها طراحي مي شود را جمع آوري و با دقت مطالعه نمايند. 


اين رشته ها عبارتند ازالکتروتکنيک، کامپيوتر، مکانيک خودرو، حسابداري و تربيت بدني. در نظر داشته باشيد که هر متقاضي علاوه بر سوالات اختصاصي لازم است که سوالات عمومي نيز پاسخ دهد.


تست زني را در برنامه ريزي کنکور فني حرفه ايي تمرين نماييد


 همانطور که ميدانيد مقالات کنکور فني و حرفه اي به صورت تستي و چهارگزينه مي باشد. اگر مي خواهيد در جلسه آزمون اين به خوبي زمان خود را مديريت کرده و با تسلط بيشتري به سوالات پاسخ دهيد، حتماً روش هاي صحيح تست زني را ياد بگيريد.


برنامه ريزي درسي پايه دهم تجربي

تفاوت رشته نرم افزار با فناوري اطلاعات

برنامه ريزي درسي پايه هشتم

برنامه ريزي درسي پايه ششم

برنامه ريزي درسي پايه ششم

برنامه ريزي درسي پايه يازدهم رياضي

برنامه ريزي براي کنکور فني حرفه اي

مي ,فني ,حرفه ,اي ,کنکور ,ها ,حرفه اي ,و حرفه ,فني و ,بعد از ,کنکور فني

مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها


medadrangiu رهام دانلود بانک لینک های دانلود فیلم ، دانلود سریال و دانلود آهنگ میباشد. Troy car tool news arriageo fakhtehiparvaz یادداشت های یک بازی ساز تازه کار|بازی‌سازی مستقل ifrectall انواع محصولات پارچه ای و نساجی نیک فایل